Eka viikko mennyt kotiutuessa tänne Vantaan kulmille. Tällainen mähinäkone saapui meille viikko sitten. Kissojen kauhu ;) päätti pistää meidän koko hörskän uusiksi. Tykkää ryntäillä kisujen perässä ja kun silmä välttää käydä tutkimusretkellä niiden hiekkalaatikolla, sisustaa kotiamme uusilla innovatiivisilla tavoilla.. On meillä vielä treenattavaa meidän pelisäännöissä.

Pihalla Cara on tutustunut jo moniin naapureihin: siellä on tullut vastaan vaikka millaisia uusia leikkikavereita. Vaikka Cara vielä kyllä heittäytyykin aina selälleen kavereiden edessä, rohkea se silti on! Uskaltaa tutustua kaikkiin ketä vastaan tulee.

Cara on myös innostunut puutarhahommista näin kesän tullessa. Hän pitää kaikenlaisesta risujen, käpyjen ja lehtien keräilystä. Ruohon niittäminen on myös tosi kivaa!

Nyt on opeteltu istu-käskyä. Se menee jo hyvin. Seuraavaksi aletaan treenaa maahan-käskyä. Myös tänne-käskyä opetellaan aina pihalla kun on tilaa. Pihalla leikittiin eilen myös jo pikkuisen piiloleikkiä. Cara saa opetella etsimistä niin että toinen meistä menee välillä piiloon puun taakse ja Cara tulee löytämään.