Selja sai töistä joululahjaksi monipuolisen yleiskoneen, Kenwoodin, jolla saa tehtyä melkein mitä vaan. On mehulinkoa, pähkinänmurskaajaa ja blenderiä ym. Meillä konetta tullaan varmaan eniten käyttämään vihannemössöjen tekemiseen. Lisäks jotain smoothieta ja pirtelöitä tehään ja se mehulinko kiinnostaa kans kovasti!

Piti raivata sille ihan oma kaappi, koska siihen kuuluu niin monta osaa. Ei meillä ollutkaan sitä ennen kuin sauvasekoitin ja sähkövatkain, joten tuli tarpeeseen!

Kokeilimme toissapäivänä tehdä vihannesmössö tällä. Oli se tehokas ja nopeampi keino kuin pelkkä sauva. Mutta koska siinä tuo kulho-osa jossa sekoitetaan, on sen verran pieni että pitää pikku satseja muussailla ja niitä kaataa ämpäriin. Sillä aikaa kun toinen mössää Kenwoodilla, toinen viimeistelee mössön sauvasekoittimella ämpärissä. Tällä kertaa lisäsimme hedelmä-vihannesmössöön vielä 800 g jauhelihaa, niin et on valmiita ruoka-annoksia. Ja sit pakkaseen rasioissa. Tuli tuhtia satsia Caralle. Loistopöperöä aamupalaksi, iltaisin Cara saa lihaisia luita, joten päivän toinen ateria saa olla tällaista settiä.

Nasu rakastaa laatikoita. Se vietti koko illan laatikossa, johon Otto kävi pomppimassa välillä ja kaatamassa sen.

Kotiutuminen lapista meni mukavasti kun saatiin heti kisutkin kotiin. Cara oli onnesta sekaisin kun kisut tulivat takas! Se kävi jatkuvasti nuolemassa Nasuakin. Ja seurasi kisuja ja haisteli niitä. Ja oli yhtä leveää hymyä. Jo alkoi taas ruoka maistumaan!

Pabloa ei ole nyt voinut nähdä kun on juoksut vielä, mutta naapurin Nelliä on nähty ja heillä on ollut kunnon bileet pihalla. Kun on luntakin niin tytöt tykkäävät peuhata ja ottaa toisiaan kiinni ja heittäytyä lumen sekaan. Eilenkin Cara oli 4 kertaa leikkimässä Nellin kanssa lumileikkejä ja vielä tänään pitäis käydä, että saa peuhattua kunnolla ulkona ennen kuin raketteja aletaan ampuu.