Viime viikolla tottisteltiin sen verran että muutamaan otteeseen itekseen taas harjoiteltiin seuraamista, luoksetuloa ja sivulletuloa. Käytiin ensimmäistä kertaa vihdoin viimein VPY:n ohjatuissa tottistreeneissä tutustumassa meininkiin ja sielläkin vähän tehtiin seuraamista valvovien silmien alla. Meillä on paljon harjoiteltavaa! Nyt aletaan käydä joka viikko ohjatuissa tottiksissa ottamassa oppia. Seuraamista tehdään vielä ihan muutamalla askeleella ja nakkia kourassa.

Esineruutua harjoiteltiin yhtenä iltana. Tällä kertaa oli tasoon nähden hiukan liian haastavaa. Alueen täytyy olla pienempi. Ensi kerralla otetaan tämä huomioon ettei tarvi mennä perse edellä puuhun. Piti tehdä vähän korjaussarjaa että sai onnistumista koiralle. Positiivista on esineruudussa ollut se, että Cara tuo esineet hienosti käteen löydettyään ne.

Jälkiä tuli tehtyä 2 suoraa. Ja ne sujuivat jälleen LOISTAVASTI. Olivat pidempiä kuin ennen. Harmi kun ei tiedä metreissä tai askeleissa noiden jälkien pituuksia. Annettiin taas jälkien kuitenkin vanheta hiukan yli tunti. Otettiin koiraan reilusti jo välimatkaa ja liinaa sai pitää ihan löysällä, koska ei tarvinnut korjailla koiraa yhtään.

Cara kävi myös uimassa. Furminoitiin eka turkki ja sit pulikoimaan. Nyt on karvanvaihtoviikot. Ilmeisesti juoksut tulossa kun karva lähtee ja merkkailee, välillä jopa nostaen jalkaansa.