Eilen tehtiin 2 jälkeä. Meni niin mukavasti että seuraavaksi pidennetään jälkeä jonkin verran. Cara kävelee hyvin sopivalla tahdilla ja tarkistaa joka askeleen. Kertaakaan ei eilisillä jäljillä kääntynyt takaspäin. Ensi kerralla voidaan pidentää jo omaa välimatkaakin koiraan, koska sitä ei ole tarvinnut korjailla enää mitenkään.

Tottista tehtiin myös muutamia lyhyitä tuokioita viime viikolla. Seuraamista taas muutama askel. Sivulletulokin rupee sujumaan. "Tänne"-käskyä on karsittu omasta (ainakin yritetty :) kielestä niin, että sitä käytetään vaan silloin kun koira kutsutaan tulemaan suoraan eteen istumaan. Muissa tilanteissa käytetään vaan "Tule"-käskyjä, jos on tarkoitus että koira vaan tulee sinne päin.

Esineruutua tehtiin kerran kokeilun vuoksi parilla golfpallolla. Kyllähän se ne etsi ruudulta hienosti, vaikka olikin aika hölmöt esineet.

Muuten sitten vaan lenkkeiltiin ja kerran oltiin uimassakin. Vesi oli jo niin kylmää että sinne ei itseä enää kiinnosta mennä mutta koiralle se on vielä ihan sopivaa.