Sunnuntaina 12.7. palattiin kotiin. Jälleen ensin Jarskin autokyydillä Hämeenlinnaan, josta Pendolinolla matkattiin Helsinkiin. Helsingissä myöhästyttiin täpärästi bussista, joten piti ottaa taksi kotiin.

Olemme tosi ylpeitä Carasta, miten hienosti se matkasi niin pitkät matkat, ja vielä eri liikennevälineissä! Palkittiin sitä reissujen jälkeen reippailulla ulkona ja leikittämällä entistä enemmän.

Sisäsiisteys on jotenkuten jatkunut kotonakin. Muutamia repsahduksia on sattunut, kun ei oo tajuttu tarpeeks ajoissa kavuta täältä neljännestä kerroksesta alas pihalle. Paperit otettiin kokonaan lattioilta pois, jotta sinetöitiin nyt se päätös, että pihalla käydään aina asioimassa.

nyt on kiitoksien paikka

Sirkulle ja Hannulle ja tietenki Reetta-Leenalle. Kiitos ylläpidosta ja kaikesta! Oli huippua! Hienosti kestitte meidän rähinät ja röhkimiset! :)

Jari-Matille ja Anulle, kiitos paljon matkaseurasta ja kyydityksestä! Poiketkaa meille pian kyläilee!

Paljon kiitos Emilialle ja Janukselle kisujen hoitamisesta matkan aikana! Superpaljon kiitos Emilia kun jaksoit käydä hoitamassa kattilaumaamme ja syöttämässä Nasulle mömmöt joka päivä!

Kiitos Seljan äidille myös että kävit meillä ja kiitos tuliaisista!