Sunnuntaina 6.9. vietettiin pentupäiviä Nastolassa. Mukana oli yhtä pentua lukuunottamatta kaikki Caran sisarukset sekä äiti Jatsi (Lemmenmäen Jatsi) ja iskä Ilpo (Manouman Ilari Vaara). Meidän ottamat kuvat tapahtumasta olivat aika epäonnistuneita, mutta laitetaan varmaan jotain tänne niistä myöhemmin. Tässä kuitenkin linkki Riikan ottamiin hienoihin kuviin: http://www.elisanet.fi/rstenlun/pentupaiva.htm

Tapahtuma oli kyllä pitkän matkustamisen väärti! Saatiin paljon oppia tottelevaisuuskoulutuksesta ja jäljestämisestä! Tina, Ilpon omistaja, piti erinomaisen opetustuokion tottelevaisuudesta ja kävi kaikki pennut läpi. Riikka opetti meille jäljestämisen ja ajoi Caran kans ekan oikean jäljen. Nyt on meidänkin hyvä alkaa treenata jälkeä oikein metodein!

Cara tietenkin nautti suunnattomasti kun pääsi peuhaamaan seitsemän muun pennun kanssa. Päivän saldona meillä olikin todella väsynyt napero, joka uinui koko matkan junassa ja bussissa kotiin.

Ollaan tosi innoissamme aloittamassa Caran kanssa kunnolla jälkitreeniä ja seuraamisharjoituksia. Tarkoituksena on saada paljon lisää kontaktia Caran kanssa.

Oli tosi inspiroiva ja opettavainen päivä! Kiitos Riikka ja Mika ja Tina koulutuksesta ja neuvoista!

PS. Toivottavasti pian päästään Tinan oppeihin!