...ainakin on dramaattinen otsikko tällä kertaa...

Eilen käytiin ekassa rokotuksessa ja samalla katottiin korvat, suu, silmät ja rakenne. Meni tosi hienosti se reissu vaik oli tosi kuuma. läkähdyttävä sää ja jouduttiin aika pitkään hengailemaan odotushuoneessa. Lääkäri kehui et on hyvä rakenne, ei liian laiha tai lihava, sopiva pentupömppömasu ja just hyvän kokoinen. Muutenkin kaikki oli ihan mallillaan.

Cara sai samalla reissulla myös taas treeniä bussikuljeskeluun.

Nyt on parin viime päivän aikana huomattu et Caralle on kehittyny vähän sellaista kammoa hissiin menemistä kohtaan. Se on pakko aina houkutella nakilla hissiin sisään ja sieltä pois. Ilmeisesti se pelkää sellaista rakoa, mikä hissin oven kohdalla on, kun se sitä aina jää ihmettelemään eikä haluaisi ylittää sitä. Meillä ku muutenki on vanha ja huono hissi, niin ei oo mikään ihmekään et sinne ei tekis mieli mennä sisään.

Tiistaina oli onnellinen jälleennäkeminen Pablon kanssa. Ei oltu nähty päiviin sitä kun olivat olleet lomailemassa. Molemmat olivat kyllä aika lovena Pusu  Cara oli niin all over-Pablo että ei ikinä... Ei meinannu neiti pysyä pystyssä, ku koko ajan kellahti selälleen nurmikolle. Tsirp Tsirp, mitä kyyhkyläisiä....