Sunnuntai 17.1. meni Lahden Talvinäyttelyssä.

Caran toinen näyttely, nyt sitten jo junioriluokassa.

Saija Juutilaisen arvio Carasta:

9 kk, hyvä luustoinen ja runkoinen, joskin tänään hieman pulleassa kunnossa ja vielä kovin takakorkeassa kunnossa. Narttumainen kaunis pää. Hyvät korvat ja purenta. Riittävä pigmentti. Lupaava eturinta, mutta vielä kovin ranskalainen edestä. Vahvat käpälät. Riittävät kulmaukset. Erinomainen karvanlaatu. Värimerkit voisivat olla tummemmat. Hyvä luonne. Hyvin kannettu häntä. Liikkuu oikealla voimalla, saa kauttaaltaan jäntevöityä.

Tulos: JUN-H

Cara oli heti kotona pakko punnita kun kerran on pullea . n. 36 kg meidän vaa'alla. Onhan se vähän ison pötkylän näköinen, joten ei muuta kuin lisätään tässä liikuntaa ja vähennetään ruokaa. Eiköhän se sitten jäntevöidy Tampereen näyttelyä varten sopivaksi. Siitä voi olla tyytyväinen ainakin että turkkia oli kehuttu erinomaiseksi. Se on tosi paksu ja karkeahko. Samoin pää on Caralla jo ihan selvä rotikan pää, ei mikään pinseri siis :)

Näyttelyssä oli kivaa nähdä myös Lunaa (Hassunhauskan Humppaa) pitkästä aikaa ja Lunan uusi omistaja. Devinillä oli kiva majoittua ja Cara ja Devin pääsivät lauantaina pitämään hauskaa. Ton viikonlopun jälkeen Cara oli tosi poikki. Kun matkattiin takas näyttelyn jälkeen kotiin, Cara vaan rötkötti junan ja bussin lattialla eikä yhtään välittänyt vaikka ihmisiä kulki vierestä. Se oli ihan taju kankaalla nuo matkat!

Kiitos paljon Riikalle jälleen kerran!!!  Ja kiitos myös Tanjalle & Rikulle!