Olemme käyneet kastautumassa. Cara totesi että se on kivaa, vaikka vesi onkin märkää. Meidän läheltä löytyy kiva pieni hiekkalampi jossa saa uittaa koiria. Siinä on ihanan matala ranta, josta pääsee helposti kokeilemaan miltä tuntuu kahlata ja tutkia vettä.

Tänään satuimme törmäämään lammella naapureihimme, joilla on Pablo-niminen rotikka. Pablo on ihan Caran salarakas, vaikka se ei itse sitä mieltä olekaan. Se taitaa enemmänki olla vähän vaivautunut ja häpee kun Cara loikkii antamaan sille märkiä pusuja. Pablon kanssa siis oltiin kastautumassa, siitä tässä vähän näytettä.

Minä tyttö loiskin, lammikossa loiskin, tulen kohta poiskin.

Kunnon maanittelua:

 

*nyt ois hyvä hetki vähän haistella*

Näin ne tytöt näyttää mallia, miten mennään... Pablo vähän eka jänisti:)

supermodel-pose:

 

Turha sanoakaan, et odotellaan ihan kunnon lämpimiä säitä että päästään enemmän viel veteen.

Linnuista:

On ihan mieletön lintuaika! Täältä on nyt viime päivien aikaan löytyny kauheesti kuolleita pikkulintuja, jotka ilmeisesti ovat pesästään pudonneet tai jotain. Carakin yks päivä sellasen löysi, ja tietty ehti napata siitä kiinni. Nyt niitä on koitettu piilotella puskiin, kun siis ihan poluilta ja nurmikentältä löytyy. Ihan sydäntä särkevää aina nähä niitä ihan pieniä untuvikkoja, jotka puolikuolleena maassa sinnittelee :(