Siitä on jo yli viikko aikaa, mutta ajattelin kuitenkin kirjata siitä jotain ajatuksia ylös, että muistaa mitä on tehty.

Viimeinen kerta pidettiin suomaastossa. Se oli siis ihana kiitettävän rankka maasto koiralle. Tehtiin sekametsää, tällä kertaa kolmella piileskelijällä. Kolme on nyt aika sopiva määrä Caralle. Silti oli havaittavissa jonkinlaista pientä väsymistä viimeiselle piilolle mentäessä. Siellä oli myös toisella piilolla jotain ihmeellisiä hajuja ilmassa, joita Cara rupes nuuskii ja maalimiehellä oli täysi työ pitää koira itsellään leikittämällä sitä. Saattaa olla että Cara oli vielä vähän poikki siitä edellisen päivän mh-kuvaussessiosta. Viimeiseksi tehtiin vielä mukava juokseva maalimies, joka siis lähti keskilinjalta juoksemaan vauhdilla karkuun ja päästin Caran perään. Se oli tietenkin hurjan hauska lopetus treenille, kun sitten sai leikkiä ja pauhata maalimiehen kanssa.

Viimeisellä kerralla sain vielä vinkkiä miten harjoitellaan lähetykselle saattamista. Eli jo siitä keskilinjalta aletaan ohjailee koiraa kädellä suuntaa näyttämällä sinne lähetyssuuntaan. Niin ettei tarttis koiraan koskea ja väännellä et se katsois oikeaan suuntaan.

Väsynyttä oli tuon viikonlopun jälkeen!