Vähänkö oli kunnon laskiaisjatkot meillä viime yönä!  Kun meidän palvelusväki painui yöpuulle, pääsimme pitämään hauskaa kunnon old-school-hengessä. Hypittiin sohvilla, laskettiin tyynyillä alas. Otto esitteli meille sen hienoja spurtteja kiipeilytelineeltä. Oli saanut vähän inspiraatiota kun oli seurannut Vancouverin syöksylaskukisoja. Muuten meni jatkoilut hyvässä hengessä, mitä nyt vähän piti ottaa painimatsia välillä.

Ruu on pitkän aikaa tehnyt pientä tutkimustyötä, kissanruohokasvatusruukusta. Se sijaitsee mukamas niin ylhäällä ettei sitä voi huvikseen käydä tutkimassa. Viime yönä Ruu nokkelana ja notkeana neitinä kuitenkin kiipesi hyllylle ja työnsi kasviruukun alas sohvalle. Pääsimme kaikki tutkimaan ja tonkimaan multaa ja etsimään siemeniä. Rekkulelu otetiin myös hyllyltä alas mukaan pippaloihin.

Kaikenkaikkiaan onnistuneet jatkot! Nasu oli vähän vielä aamulla niin unenpöpperössä että kaatoi ruokakuppinsa pöydältä lattialle, oli siinä ihmeteltävää palvelusväellä kun tulivat aamulla keittiöön ja näkivät miten lattialla on kalakeitot ja sohvilla multakuorrutukset! Me vaan myhäiltiin kiipeilypuussamme ja pestiin viiksiä, katseltiin aikaansaannoksiamme.

Ens yönä uusiks!! Kissanminttua lisää ja popit kaakkoon! Kissakarnevaalit!

-nasu, ruu ja otto-