Jooh... tuli tossa äsken kirjoiteltua pitkät sepustukset ja kun yritin tallentaa, hävisi kaikki tuotokset jonnekin bittiavaruuteen! Nyt ei sitten jaksa muistaa kaikkea mitä tuli kirjoitettua, mutta yritetään uudelleen.

Lapin lomailureissulta palattiin yli viikko sitten.

Kalasteltiin

Uitiin ja käytiin hillastamassakin.

Kalaa yritettiin saada Caralle, mutta saaliit heivattiin takas kasvamaan, olivat sen kokoisia. Yksi simpukkakin tarttui koukkuun.

Nähtiin poroja

Niitä hengaili tielläkin ja Cara röhki nähdessään ne.

Cara veteli pitkät ajomatkat suurimmaksi osaksi hirsiä. Välillä nousi pää ja otti ilmavainuja kun haisi lehmänlanta jossain maalla.

Sää oli oikein sopiva koiralle, ei ollenkaan niin kuumaa kun etelässä. Oli kuitenkin kivaa palata kotiin, kun oli taas se tutuksi tullut trooppinen ilmasto.

Terveiset lappiin! Oli hieno reissu siellä!

*****************************************************************************

Tällä viikolla on Caralla ollut oikein mukavaa, kun ollaan päästy treenaamaan hakua muutamia kertoja. Meillä on oikein loistava opettaja ja maalimies apuna, jolta on opittu paljon hausta. Opittiin miten tallataan oikea hakualue, miten otetaan tuuli huomioon ja miten koiraa ohjataan hakuun ym. Ei me olla ennen tollasia asioita tiedetty. Nyt haut on alusta loppuun asti suunniteltu hyvin.

Niin tohkeissaan Cara on itse noista treeneistään ettei se malttaisi odottaa autossa kun valmistetaan hakualuetta. Eilen se pomppasi takakontista matkustamonpuolen oven kautta ulos kun oli kärsimätön. Sitten se pomppasi takakontista etupenkille kun laitettiin ovet kiinni. Sitä ei oikeen mikään pidättelisi kun se hoksaa, että kohta pääsee etsimään miestä metsiköstä.

Se etsii todella innokkaasti, ottaa hyvin ilmasta kiinni hajuja ja menee täysillä maalimiehelle. Pyritään nyt etenemään treenaamisessa pienin mutta varmoin askelein.

Toinen, mitä halutaan treenaamaan olisi se vesipelastus. Siihen saattaa lähiaikoina tulla vielä mahdollisuus...