Oli aika pistää Otto taas pesuun. Kissalla oli niin lähmäinen turkki taas.

Käytän Oton pesuun sellaista kissan- ja koiranpennuille sopivaa, mietoa, hajutonta Espree-sampoota ja hoitoaineen käytön olen havainnut  hyväksi. Meillä on käytössä Vitacoat cat & kitten conditioner. Sillä saa sähköisyyttä pois. Oton ja mun mielestä on erityisen tärkeää, että aineet ovat mahdollisimman hajuttomia.

Otto on tosi hienosti suihkussa. Välillä se saattaa tokaista pari painavaa sanaa hommasta. Ne on sellaisia tokaisuja että nyt sais jo riittää.

Tuollaisen turkin saaminen läpimäräksi kestää yllättävän kauan! Mutta sitten kun saa kissan aluskarvoinen litimäräksi, kissa näyttääkin ruipelolta! Otto näytti yllättävän hoikalta pojalta märkänä.

Pesuttelun jälkeen kuivailen pyyhkeen ja pehmeän vauvanharjan avulla samalla kun Oton oma kuivauspalvelu käynnistyy (nuolee turkkinsa "puhtaaksi"). Otto ei hyväksy phööniä :) Vaikka sillä saisi hienosti ja nopeasti turkin kuivaksi, mutta se on ihan liikaa. Myös pitkät varpaanvälikarvat pitää sukia kuntoon.

Kuivailu kesti taas tunteja, Otto suki ja puhdisti itseään koko illan, olihan hänen turkkinsa pilattu! Kun laitoin herkkuruokaa illalliseksi: leikkasin broilerin siivistä lihapaloja kisuille, Otto mökötti omassa ylhäisyydessään ja esitti loukkaantunutta.

Se kävi kuitenkin salaa hiippailemassa keittiössä ja "suostui" lopulta syömään kun sitä kehui ja ihasteli...