Tiistaina ja keskiviikkona tehtiin muutama esineruutuharjoitus. Ne tehtiin nahkahanskoilla ja lompakolla. Sujui tosi hyvin ja Cara tietää jo mitä kuuluu tehdä. Toisella kerralla oli häiriötekijääkin, kun siihen lähelle tuli juoksijoita venyttelemään ja rupattelemaan keskenään, mutta Cara keskittyi omaan hommaansa ihan täysillä eikä lähtenyt humputtelemaan. Cara tuo innolla esineet käteen. Tehtiin jopa pari kertaa jo kahdella esineellä kerrallaan. Loistavasti se sujui!

Eilen harjoiteltiin taas hakua. Nyt oltiin uudessa paikassa. Maasto oli kyllä just loistava etsinnöille: paljon piiloja mutta kuitenkin sen verran avointa että suurinpiirtein näki miten koira etenee. Tällä kertaa käytettiin jopa merkkausnauhoja, näki missä menee alueemme rajat...

Caran kanssa tehtiin 4 pistoa. Ja tällä kertaa niin, että kaksi ihmistä oli samaan aikaan piiloissa, molemmat eri puolilla keskilinjaa. Viimeksi kun tuota kokeiltiin yli viikko sitten, se ei onnistunut vaan Cara lähti juoksentelee minne sattuu ja piti tehdä helpotuksia ja maalimiehen näyttäytyä piilosta ym  :). Eilinen oli aivan eri luokkaa; viikon tauko tosta hakuilusta näytti aivan uuden puhdin Carasta. Halu hakea ja keskittyminen siihen oli loistavaa!

Caran annettiin ekalla kerralla katsella kun maalimiehet lähtivät juoksemaan keskilinjalta, molemmat eri suuntiin piiloon. Koska Cara keskittyi enemmän toisen maalimiehen menoon (tämä oli Caralle aivan uusi maalimiestuttavuus), se lähetettiin ensiksi etsimään häntä. Ekan onnistuneen piston jälkeen keskilinjalta Cara lähetettiin etsimään Mikaa piilosta ja sekin meni loistavasti. Teki kovasti työtä, juoksi pientä spiraalia Mikan piilon ympäri kunnes löysi. Eilen tuuli jonkin verran. Eli tulipa tehtyä sekä vasta- että myötätuuleen pistoja.

Eilen meni yksi pisto sitten myötätuuleen vähän "vialleen" niin että Cara pisti kuonoa maahan ja koitti jäljestää maalimiestä. Toisella pistolla vastatuuleen se otti hyvin ilmasta hajut.

Ajateltiin että seuraavilla kerroilla tehdään jäljestys mahdottomaksi ja maalimies kulkee tallatun rajan reunaa pitkin piiloon, keskelle aluetta. Tällöin Caralle ei jää mitään jälkiä vaan sen on pakko ottaa ilmavainuja.

Hakuilun jälkeen tehtiin vielä parin kilsan palauttava kävelylenkki Tarmon kanssa. Mukava ilta!