Nyt kun lomat ovat ohi ja kalenterit täyttyvät menoista, nelijalkaiset kaverimme joutuvat keskenään olemaan enemmän kotona. Tätä ei tietenkään ihan helposti sulateta. Varsinkaan Nasu ei voi sietää tällaista laiminlyöntiä. Hän kaipaisi enemmän yhteistä laatuaikaa ja turkkinsa harjailua. Protestointi voi olla äänekästä ja kotona saatetaan myllätä päivän aikana.

Se joka keittiöön uskaltaa astua, kokee mitä mahtavimmat kissaserenaadit. Varsinkin Nasu viihtyy parrasvaloissa eikä yhtään jännitä esiintymistä. Hän hyppää heti pöydälle, aitiopaikalleen seuraamaan mitä jääkaapista otetaan esille ja maukuu sopraanoäänellään, että pötyä pöytään ja pian! Tämä luritus houkuttaa tietenkin myös muut keittiöön ja kohta onkin keittiö täynnä kissaa ja koiraa. Kaikki seuraamassa silmä kovana kun levität voita leivälle. Se muuten on vain oma syy jos kompuroi, kun kansa ravaa jaloissa. On taitolaji pujotella keittiössä.

Poppoo myös vaatii kovasti huomiota työpäivän jälkeen. Mitä siitä jos vähän väsyttää ja tekisi mieli pistää sohvalle maate. Porukka meillä on tuolloin elämänsä kunnossa. Lepäilleet koko päivän. He myös näyttävät sen. Ravataan peräkanaa huoneesta toiseen, kurvaillaan mutkat suoriksi ja luistellaan parketilla. Välillä menoa höystetään mouruamalla muutama säkeistö. 

Nasun Oodi Kirjavalle Pallolle vaatii säännöllistä harjoittelua. Eikä silloin mahda mitään vaikka inspiraatio iskisi keskellä yötä. Hyvin usein inspiraatio laulaa iskee aamuyön tunneilla. Silloin saamme herätä Nasun pirteisiin suloääniin heti kukonlaulun aikaan, kun tämä tulee ilahduttamaan meitä makuuhuoneen oven taakse. Vapise Antti Tuisku!

Onneksi Cara ei ole vielä innostunut laulamaan. Yksi muusikko per perhe riittäköön!

Siinä Nasun lempilelu, kirjava pallo. Tämä pallo on joskus kaivettu esiin Pablon suusta, kun nuorukaisella oli niin kovin värikäs hymy Nauru