Tämä tulee nyt viiveellä, kun viime näyttely oli 21.3. Laitetaan tulokset kuitenkin tänne, kun kaikki muutkin on aina laittettu ylös.

Cara kävi siis Tampereen kansainvälisissä koiranäyttelyissä. Tulos oli Jun H. Siis hyvin meni koko homma. Tuomarina oli Olli Kokkonen.

"Pienikokoinen, kevytrakenteinen ja kevytluustoinen nuori narttu, jolla on hyvä rungon pituus. Oikea-asentoiset korvat. Keskiruskeat silmät. Leikkaava purenta. Suun pigmentti saisi olla tummemppi. Kapea eturinta. Liikkuu riittävällä askelpituudella mutta etuliikkeet ovat vielä löysät. Hyvä karvanlaatu. Selvärajaiset värimerkit saisivat olla tummemmat. Ystävällinen käytös."

Tällä kertaa ei ollut liian vankka ja pullea vaan nyt oli jopa kevytrakenteinen! Löysiä etuliikkeitä lähdimme näyttelyn jälkeen korjaamaan juoksuttamalla. Lumihankeen se tyssäsi. Nyt sitten saikulla vielä ainakin viikko.

Harmitti kun koko pääsiäinen meni sisällä oleiluun, ei voinut tehdä mitään kunnon metsäreissuja ja patikointia. Sitäkin enemmän on leikitty kotona nyt piilosta, piiloteltu nakinpalasia ja leluja ja harjoiteltu seinän vieressä oikeaa asentoa seuraamisharjoittelua varten.

Cara on niin tykännyt leikkiä tennispallon piilotusta että se jopa yritti värvätä Nasua palloleikkiin. Nasu makaili lattialla ja Cara kävi pariin otteeseen pudottamassa tennispallon ihan Nasun viereen ja jäi odottamaan että kissa alkaisi pallotella. Nasu ei oikein ymmärtänyt vihjettä.

Kissanmintun siemenet laitettiin multiin, kevätkylvöä siis. Sitten kun tulee tarpeeksi lämmintä, mintut laitetaan parvekkeelle kasvamaan.

2.4. Cara täytti vuoden. Cara juhlisti vuosipäiväänsä nauttimalla hienon luun ja etsimällä kotiin piilotettuja nakinpalasia.