Eilen käytiin Caran rokotuksilla. Cara meni innosta puhkuen eläinlääkärinhuoneeseen ja heittäytyi sitten samantien lattialle selälleen makaamaan ja pyytämään maharapsutuksia lääkäriltä. Se sanoi että mukavin rottweiler mitä se on kohdannut.   Sama lääkäri antoi Caralle penturokotuksetkin.  Kun lääkäri tarjosi jotain herkkunappeja, laittoi kourallisen niitä lattialle, Cara meni kierimään niissä.  

Paino oli nyt 34 kg.

Tänään kävimme jälleen uimarannalla, kun näin kuumalla ei viitsi lähteä tekemään isoja lenkkejä minnekään. Cara ui tänään ekaa kertaa ikinä sillai ihan oikeasti! Se innostui pulahtamaan kokonaan veteen ja ui monta kertaa pieniä lenkkejä vedessä. Se varmaan auttoi, kun rannalle tuli kaveriksi kultainen noutaja, joka nousi frisbeetä hienosti. Cara otti siitä mallia ja huomasi että vedessähän voi pitää niinkin hauskaa.

Kisujen kanssa olen nautiskellut vapaapäivistä parvekkeella. Ne kaikki tykkäävät kovasti hengailla parvekkeen pöydällä ja seurata mitä pihalla tapahtuu. Nasu ja Ruu tykkäävät kelliä auringossa muutenkin, mutta Otolla taitaa olla välillä aika kuuma, kun se käy mielellään usein vilvoittelemassa sisällä. Kisuilla on siellä nyt paljon seurattavaa, kun linnut laittavat pesiä ja parvekkeen pöydältä on suora näköyhteys isoihin puihin, joissa varsinkin rastaita tällä hetkellä pesii. Ovat aika tohkeissaan kun näkevät niin paljon lintuja. Käkättävät ja silmät siristellen seuraavat tapahtumia. Ei tarvitse kuin avata parvekkeen ovea, niin koko joukko ryntää seuraksi! Cara tietenkin aina perässä parvekkeen lattialle makailemaan. Sanomattakin selvää, että aika ahdasta siellä on, kun se ei mikään tilaihme ole!

Kova yritys on kasvattaa parvekkeella kissanminttua. En kyllä tiedä mitä siemeniä meille on myyty, kun tuntuu ettei mitenkään rupee kasvamaan kunnolla.  Myös vesikrassisatoa yritän saada parvekkeella aikaiseksi. Huomaa, ettei ole mikään viherpeukalo, kun ei edes krassia meinaa saada kasvatettua...