Tänään oli varsin kuuma sää kun oltiin Caran kanssa pellolla ja leikittiin. Ajattelin et miksei käytäis kattomas lähirapakkoa, jos Cara haluis viilentyä.

Cara meni lähes suoraan veteen mahaa myöden. Ei tällä kertaa vielä sen syvemmälle, mutta hienosti se näyttää nauttivan vedessä polskimisesta ja vesileikeistä pallolla. Se myös uskalsi "sukeltaa" sen verran et työnsi kokonaan pään veden alle ja otti pohjasta jonkun kepin. Sitten pärskittiin :)

Oli niin hauskaa katsella kun se vieritti yhä uudestaan ja uudestaan tennispalloa veteen, ihan tahallaan, ja sitten pomppas perässä veteen pelastaa pallon. Jatkoi tota leikkiä ihan loputtomiin. Se kaivoi myös suuren kuopan mudasta rannalle palloa varten, jemmas kuoppaan lelun ja sit sai taas hepulin ja viskas sen pallon sielt kuopasta veteen

Olispa ollu kamera mukana myös siinä vaihessa kun käveltiin metsässä, joka oli valkoisenaan valkovuokoista ja Cara niiden seassa hullutteli! Ihanaa kun on kevät!

*****************************************************************************************

Kisut ja Cara ovat lähentyneet. Sen huomas ainakin tänä aamuna kun heräsin ja ensimmäinen näky oli, et Nasu pesi Caran naamaa. Sen huomaa lisäksi siitä että jopa Otto saattaa joskus valita siestanviettopaikakseen Caran nukkumapaikan. Nasu nukkuu nykyään paljon Caran kanssa koirapedissä ja Cara onneksi osaa hienosti ja varovaisesti asettua siihen nukkumaan niin, ettei runno pientä ja vammaista kissaa.