Pitää vuodattaa idioottimaista bilteman koirakalteria. Meille siis tuli kauan kaivattu auto!!! Kiitos vaan Sirkulle ja Hannulle!!! Terkkuja sinne!  Ja siihen luonnollisesti pitää saada jokin ratkaisu Caran kuljetukseen. Ajateltiin että ensiapuna ennen mitään häkin hankintaa olisi siinä koirakalteri joka estää Caran pääsyä etupenkeille. Sillä kun on matkustukseen käytettävissään ruhtinaalliset tilat: on sekä takakontti että takapenkit, jotka on käännetty alas. Eli melkein koko auto on Caran matkailutilana...

Sitä kalteria on nyt yritetty kasata, mutta se on aivan SUSI-kapistus. Pilipali. Parempi olis jos vaik uuniritilän laittais maalarinteipillä kiinni väliseinäks, jopa sekin ois tukevampi kuin tuo härpäke! En tajua miksi tollasia edes myydään missään! Siinä paketissa kehuttiin että on helppo ja nopea asentaa.. No eipä ollut. Eikä se ois kestäny edes pikkurillillä hipaisua, niin turvallinen se oli. Jos Cara ois heiluttanu häntäänsä sen vieressä, koko viritys ois romahtanu siihen. Nyt sitä kalteria voisi käyttää vaikka kesällä grillausritilänä :) - Tai heitellä sillä vesilintuja.

Kiinnostais laittaa sinne sellaset  kuormankiinnityslenkit lattiasta kiinni ja koira niihin sit eritysesti koirille tarkoitetuilla turvavaljailla kiinni. Ei tarvitsisi sitten edes häkkiä välttämättä. Cara kun osaa olla autossa hienosti! Autossa ollaan vaan makuullaan. Ei vaelleta ja jumpata.