Tänään suunnataan nokka kohti napapiiriä! Illalla lähtee juna kohti Rovaniemeä ja sitten huomenna sieltä Sodankylään joulua viettämään.

Eilen piti kisut laittaa klaukkalaan hoitoon loman ajaksi. Ruu huomasi heti että jotain epäilyttävää tapahtuu kun pakattiin hiekkalaatikko ja kupit pois. Se kulki seinänvierustaa ja yritti näyttää huomaamattomalta. Matka meni hyvin ja sitä säesti rattoisasti takapenkiltä kuuluva Oton matala joululaulanta.

Caralle tuli suuri huoli kun kannettiin kisuja laukuissaan rappuun. Se ei millään meinannut uskoa että sen on jäätävä kotiin vaan yritti väkisin änkeä katsomaan mihin kissoja viedään. Sitten kotona meillä onkin ollut nyt apaattisen ja surullisen näköinen koira. Eihän se parka tiedä että kisut käyvät vain viikon lomamatkalla. Mutta eiköhän tuo Caran olo helpota kun lähdemme matkaamaan.

Kisut sopeutuivat kuulemma ihan hienosti klaukkalaan. Mutta voimme kuvitella sitä riemua, kun ne tulevat joulun jälkeen kotiin: Cara varmaan antaa kaikille märkiä ISOJA pusuja kun taas saa ne takas kotia:) Siinä vaiheessa saattaa ainakin Otto ja Ruu nyrpistellä että oltais voitu jäädä sinne klaukkalaan!